Fanoušci chtějí, aby Scarlett Johansson hrála Sabine v seriálu „Ahsoka“

Obsah:

Fanoušci chtějí, aby Scarlett Johansson hrála Sabine v seriálu „Ahsoka“
Fanoušci chtějí, aby Scarlett Johansson hrála Sabine v seriálu „Ahsoka“
Anonim

Zdroje potvrdily, že Lucasfilm hledá herečku, která by hrála živě hranou verzi Sabine Wren.

Fanoušci Star Wars už vědí, že Rosario Dawson se chystá zopakovat svou roli Ahsoky Tano v nadcházející sérii Disney+. Nedávná zpráva The Hollywood Reporter odhalila, že zdroje napojené na Lucasfilm potvrdily, že filmové a produkční studio hledalo herečku, která by hrála Sabine, po boku Dawsonovy hlavní postavy.

Rosario Dawson ztvárnila živě hranou verzi Ahsoky Tano vůbec poprvé v sérii The Mandalorian 2. V kánonu byla tato postava k vidění pouze dříve během Klonových válek. Na druhou stranu Sabine, mladá mandalorianská válečnice, byla představena ve Star Wars Rebels, kde hrála hlavní roli v rebelském týmu hvězdné lodi Ghost.

Fanoušci Star Wars chtějí, aby Scarlett Johansson hrála Sabine

Sabine je oblíbenou postavou fanoušků a série bude utvářena tvůrci, kteří oživili postavy z klonových válek v The Mandalorian, takže je pravděpodobné, že Ahsoka bude pokračování série Rebelů – ale živá- akční verze.

Zda se Lucasfilm rozhodne pokračovat v příběhu Sabine a Ahsoky z Rebels do sólové série jediů, není známo, ale fanoušci mají nějaké nápady na obsazení Sabine. Chtějí, aby herečka MCU Scarlett Johansson hrála válečnici z Mandalore.

„Scarlett Johansson by měla hrát Sabine,“napsal uživatel v reakci na oznámení.

"Scarlett johansson jako vrba!!" další přidán.

„Představte si Scarlett jako Sabine…“řekl třetí.

Několik fanoušků Star Wars usilovalo o to, aby Sabine Wren ztvárnila v živě akční show původního hlasového herce Sabine Tiyu Sircara, ale vtipkovali, jak by tato role místo toho připadla Scarlett Johansson.

“Fanoušci rebelů: tiya sircar by měla hrát sabinu! disney: obsadí scarlett johansson“napsali.

Když uživatel Twitteru zpochybnil obsazení fanoušků a zeptal se, proč musela být Sabine přeobsazena, jeden fanoušek vysvětlil: „Použití stejného hlasového herce pro živé hraní vždy nefunguje. Zvlášť když hlasový herec nevypadá jako postava.“

Posuzujeme-li současnou rovnici mezi Scarlett Johansson a Disney, je těžké si představit, že by herečka byla obsazena do role tak brzy.

Dne 29. července několik publikací odhalilo, že herečka Black Widow žaluje Disney za streamování filmu na jejich streamovací platformě Disney+ poté, co její smlouva uváděla, že dostane exkluzivní uvedení v kinech. Disney zatleskal a obvinil herečku, že nebrala ohled na pandemická omezení a zcela ignorovala, že Johanssonovu smlouvu porušili.

Doporučuje: