Teaser ‚House Of The Dragon‘nabízí fanouškům pohled na Targaryeny

Obsah:

Teaser ‚House Of The Dragon‘nabízí fanouškům pohled na Targaryeny
Teaser ‚House Of The Dragon‘nabízí fanouškům pohled na Targaryeny
Anonim

Konečně je tu aktualizace pro fanoušky Game of Thrones! 5. října vydala HBO Max první upoutávku na jeden z mnoha připravovaných spin-offů GoT, prequel zaměřující se na House Targaryen s příznačným názvem House of the Dragon. Přehlídka byla oznámena sítí v roce 2019 a je ve výrobě od dubna 2021. Matt Smith převezme další princeznovskou roli jako Daemon Targaryen, po boku Emmy D'Arcy a dalších.

Ukázka vydaná HBO Max se primárně zaměřuje na rod Targaryenů a zároveň představuje další postavy.

Seznamte se s Targaryens

Přestože se Hra o trůny před Daenerys příliš nezaměřovala na Targaryeny, House of the Dragon je přivádí do centra pozornosti. V upoutávce je slyšet postava Daemona, představitele herce The Crown, Matta Smithe, jak říká „Bohové, králové, oheň a krev“, než klip ukáže několik záblesků moře, bitvu mezi dvěma šermíři a úžasný záběr na dokonalý železný trůn..

Vidíme Emmu D'Arcy jako princeznu Rhaenyru Targaryen, neteř a manželku prince Daemona. Součástí je také pohled na starobylý a hrdý dům Velaryon. Série také slibuje draky do budoucna, jak Daemon říká: „Sny z nás krále neudělaly, ale draci ano.“

Fanoušci franšízy byli uneseni na castingu a způsobem, jakým byli Targaryeni představeni.

"Po zhlédnutí upoutávky třikrát a stejně tak mi naskočila husí kůže," napsal fanoušek.

„PŘESNÝ TRŮN“vytryskl fanoušek, odkazující na přesné zobrazení kýženého trůnu z románů ve vedlejší show.

"Síla, kterou nade mnou mají stříbrovlasé dračí ženy, je šílená…" řekl fanoušek.

"Na vteřinu jsem si myslel, že je to Emilia, ta podobnost je úžasná!"

Fanoušci byli také vděční za zastoupení v show, v podobě rodu Velaryonů a jeho hlavy Corlyse (také známého jako Mořský had).

Prequel série se odehrává 200 let před událostmi ze Hry o trůny a sleduje začátek konce rodu Targaryenů. Bude také sledovat události, které vedly k občanské válce Targaryenů, známé jako „Tanec draků“.

Ohlášenými členy obsazení jsou herec Steve Toussaint jako Corlys Velaryon alias mořský had, Paddy Considine jako král Viserys Targaryen, Olivia Cooke jako Alicent Hightower a Rhys Ifans jako Otto Hightower. Očekává se, že bude vydán v roce 2022.

Doporučuje: