Byl 'A Cinderella Story' největším filmem, který kdy Chad Michael Murray natočil?

Obsah:

Byl 'A Cinderella Story' největším filmem, který kdy Chad Michael Murray natočil?
Byl 'A Cinderella Story' největším filmem, který kdy Chad Michael Murray natočil?
Anonim

Herec Chad Michael Murray se proslavil díky ztvárnění Lucase Scotta v dramatickém seriálu One Tree Hill - postavu, kterou hrál od roku 2003 do roku 2009. Kromě One Tree Hill je herec známý také svou tvorbou v pořadech jako Dawson's Creek, Gilmore Girls, Agent Carter a Riverdale.

Dnes se však soustředíme na filmy Chada Michaela Murraye. Je teen rom-com A Cinderella Story nejúspěšnějším filmem, ve kterém herec byl, pokud jde o výdělky v pokladnách? Pokračujte v rolování, abyste to zjistili!

9 'Cavemen' – pokladna: 4 miliony $

Na začátku seznamu je komedie z roku 2013 Cavemen. Chad Michael Murray v něm hraje Jaye a hraje po boku Skylar Astin, Camilly Belle, Dayo Okeniyi, Alexise Knappa a Kennyho Wormalda. Film sleduje mladého muže v Los Angeles, který se snaží vytvořit skutečné vztahy - a v současné době má na IMDb hodnocení 5,2. Cavemen nakonec u pokladny vydělal 4 miliony dolarů.

8 „The Haunting In Connecticut 2: Ghosts Of Georgia“– Pokladna: 5,1 milionu $

Další na seznamu je psychologický horor z roku 2013 The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia. Chad Michael Murray v něm hraje Andyho Wyricka a hraje po boku Abigail Spencer, Katee Sackhoff, Emily Alyn Lind a Cicely Tyson.

Film je pokračováním filmu The Haunting in Connecticut z roku 2009 a v současnosti má na IMDb hodnocení 5,2. The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia skončilo u pokladen vyděláno 5,1 milionu dolarů.

7 'Megiddo: The Omega Code 2' - Pokladna: 6 milionů $

Přejděme k náboženskému sci-fi dobrodružnému filmu z roku 2001 Megiddo: The Omega Code 2. Chad Michael Murray v něm ztvárňuje Davida Alexandra a hraje po boku Michaela Yorka, Michaela Biehna, Diane Venora, R. Lee Ermeyho a Uda Kiera. Film navazuje na Omega Code z roku 1999 – a v současnosti má na IMDb hodnocení 3,9. Megiddo: The Omega Code 2 nakonec vydělal v pokladně 6 milionů dolarů.

6 „Fruitvale Station“– pokladna: 17,4 milionů $

Na řadě je životopisné drama z roku 2013 Fruitvale Station, ve kterém Chad Michael Murray hraje důstojníka Ingrama. Kromě Murraye si ve filmu zahráli také Michael B. Jordan, Melonie Diaz, Kevin Durand, Ahna O'Reilly a Octavia Spencer. Fruitvale Station je založena na událostech vedoucích ke smrti Oscara Granta v roce 2009 - a v současné době má na IMDb hodnocení 7,5. Film nakonec vydělal v pokladnách kin 17,4 milionu dolarů.

5 „Left Behind“– pokladna: 27,4 milionů $

Další na seznamu je apokalyptický thriller z roku 2014 Left Behind. Chad Michael Murray v něm hraje Camerona "Buck" Williamse a hraje po boku Nicolase Cage, Cassi Thomson, Nicky Whelan, Jordin Sparks a Lea Thompson.

Film je založen na stejnojmenném románu z roku 1995 od Tima LaHaye a Jerryho B. Jenkinse – a v současnosti má na IMDb hodnocení 3,1. Left Behind nakonec vydělal 27,4 milionu dolarů v pokladně.

4 „A Madea Christmas“– pokladna: 53,4 milionů $

Přejděme k vánoční komedii z roku 2013 A Madea Christmas, ve které Chad Michael Murray hraje Tannera McCoye. Kromě Murrayho ve filmu hrají také Tyler Perry, Kathy Najimy, Anna Maria Horsford, Tika Sumpter a Eric Lively. A Madea Christmas je osmým filmem v kinematografickém světě Madea - a v současné době drží hodnocení 4,8 na IMDb. Film nakonec v pokladnách vydělal 53,4 milionu dolarů.

3 'House Of Wax' – pokladna: 70,1 milionů $

První tři na dnešním seznamu otevírá slasher z roku 2005 House of Wax. Chad Michael Murray v něm hraje Nicka Jonese a hraje po boku Elisha Cuthberta, Briana Van Holta, Paris Hilton, Jareda Padaleckiho a Jona Abrahamse. Dům voskových figurín je volným remakem stejnojmenného filmu z roku 1953 – a v současné době má na IMDb hodnocení 5,4. Film nakonec vydělal 70,1 milionu dolarů v pokladně.

2 'A Cinderella Story' – pokladna: 70,1 milionů $

Druhou na dnešním seznamu je teen rom-com z roku 2004 A Cinderella Story, ve kterém Chad Michael Murray hraje Austina Amese. Kromě Murrayho ve filmu hrají také Hilary Duff, Jennifer Coolidge, Regina King, Dan Byrd a Madeline Zima. A Cinderella Story je modernizací klasického Popelkovského folklóru a v současné době má na IMDb hodnocení 5,9. Film také nakonec vydělal 70,1 milionu dolarů v pokladně – což znamená, že sdílí svůj spot s House of Wax.

1 „Freaky Friday“– pokladna: 160,8 milionů $

A na závěr seznam na prvním místě uzavírá fantasy komedie z roku 2003 Freaky Friday. Chad Michael Murray v něm hraje Jakea a hraje po boku Jamieho Lee Curtise, Lindsay Lohan, Harolda Goulda a Marka Harmona. Freaky Friday je založen na stejnojmenném románu Mary Rodgersové z roku 1972 – a v současnosti má na IMDb hodnocení 6,3. Film nakonec vydělal 160,8 milionu dolarů v pokladně, což z něj udělalo hercův nejúspěšnější film v době psaní.

Doporučuje: