Skutečný důvod, proč se Whoopi Goldberg objevila ve filmu 'Teenage Mutant Ninja Turtles

Obsah:

Skutečný důvod, proč se Whoopi Goldberg objevila ve filmu 'Teenage Mutant Ninja Turtles
Skutečný důvod, proč se Whoopi Goldberg objevila ve filmu 'Teenage Mutant Ninja Turtles
Anonim

V této fázi své cesty zbývá legendární Whoopi Goldberg prakticky na sever, aby dosáhla. Goldbergová dokázala všechno, zejména vyhrála Oscara, a na obzoru má ještě víc, včetně napsání vlastního superhrdinského filmu.

Když už mluvíme o superhrdinských filmech, Goldbergová se nemusí zdát jako obvyklá podezřelá z velkého filmového trháku, ale před lety se objevila v superhrdinském filmu mimo tradiční marvelovskou cestu. Její přítomnost ve filmu lidi přirozeně překvapila a mnozí byli rádi, že ji viděli v akci.

Pojďme se ohlédnout za časem Whoopi Goldbergové s želvami Ninja a proč vzala roli ve filmu.

Co se stalo s Whoopi Goldberg a želvami ninja dospívajícími mutanty?

Pokud jde o jedinečné a zajímavé cesty v zábavním průmyslu, jen málo lidí zažilo cestu jako Whoopi Goldberg.

Podle toho, koho se zeptáte, je Goldberg známý mnoha věcmi, což je skutečně pozoruhodné. Goldbergová během svého působení v oblasti zábavy udělala od všeho trochu. Udělala show pro jednu ženu, předvedla vynikající výkony ve filmech a odvedla výjimečnou práci na malé obrazovce.

Mladší lidé nemusí být obeznámeni s prací, kterou Goldberg odvedla na velkém plátně, ale ona byla ve filmovém průmyslu tenkrát velmi přítomná. V minulosti se objevila ve filmech The Color Purple, Ghost, Sister Act a dokonce i The Little Rascals. To nezahrnuje ani filmy jako How Stella Got Her Groove Back a Rat Race.

Goldberg se nechová zdaleka tak, jak bývala v minulosti, a proto byli lidé opravdu překvapeni, když ji viděli, jak se objevila v trháku z roku 2014.

Byla ve filmu 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Umístit Whoopi Goldberg do filmu Želvy ninja Teenage Mutant je krok, který málokdo viděl přicházet, a netřeba dodávat, že webové stránky rychle informovaly o novinkách. Zprávy přiměly lidi, aby se zajímali, jakou postavu bude Goldberg ve filmu hrát, a v zajímavém obratu událostí se chystala zkombinovat známou postavu.

Podle Slash Film: „Nejnovější hvězdou, která se připojila k obsazení, byla Whoopi Goldbergová, další docela nečekané jméno. Nebylo hned jasné, koho bude hrát, ale nyní máme informace, že její postava bude také být připojen k týmu zpráv Channel 6."

Stránka se poté zaměřila na určité pozadí týkající se Goldbergovy postavy a toho, jak by se do příběhu začlenila.

Burne byl jakousi postavou J. Jonaha Jamesona z vesmíru TMNT. Často je obviňoval ze zločinů, které nespáchali, ale přesto dovolil April, aby informovala o hrdinství Želv. Zatím nevíme, jak by se Bernadette mohla lišit od Burneové – tedy kromě změny pohlaví a etnického původu –, ale tipoval bych, že zaujatost proti želvám zůstane nedotčena.“

Celkem vzato byly věci pro Whoopi Goldbergovou a její čas ve filmech Želvy ninja dost úspěšné. Dodnes jsou lidé stále trochu překvapeni, že roli ve filmu vzala, ale jakmile to otevřela v rozhovoru, všechno to dávalo smysl.

Její dcera byla důvodem k převzetí role

Takže, proč byla Whoopi Goldberg na palubě, aby se objevila v Teenage Mutant Ninja Turtles před všemi těmi lety? Ukázalo se, že sladkým důvodem, proč se Goldberg objevila ve filmu, je touha udělat něco pro její dceru.

"Mám dospělou dceru a po celou dobu mé kariéry mi vždy říkala: "Proč nemůžeš hrát ve filmu Želvy Ninja? Proč nemůžeš udělat hlas nebo tak něco? Prosím!" Teď má tři dospělé děti a já tři dospělá vnoučata,“Goldberg to Collider.

Potom mluvila o setkání s Paramount a uzamčení svého místa ve filmu.

"Náhodou jsem se setkal s lidmi, kteří to dělali v Paramountu, a řekl jsem: "Podívej, kdyby tam něco bylo, nechal bys mě přijít a hrát?" Každý vždycky říká: "Ach, jasně!", ale jen velmi málo lidí to dodrží. Ale tihle kluci to dodrželi a já jsem se nejvíc bavil. Tohle je věc, kterou miluji! Dokonce i moje vnoučata říkala: "Babička, to je opravdu skvělé. To je velmi moderní.“Jednomu z nich je 20, druhému 18 a druhému 15 a oni říkají: "Wow, to je docela fajn. Do toho, babičko!" pokračovala.

Díky tomu, že chtěla udělat něco skvělého pro svou rodinu, získala Whoopi Goldberg roli Želvy Ninja.

Doporučuje: