Kylie Jenner končí MET Gala a fanoušci říkají, že je to proto, že není očkovaná

Obsah:

Kylie Jenner končí MET Gala a fanoušci říkají, že je to proto, že není očkovaná
Kylie Jenner končí MET Gala a fanoušci říkají, že je to proto, že není očkovaná
Anonim

Kylie Jenner se účastní MET Gala od roku 2016 a debutovala na akci v neuvěřitelném designu od Oliviera Rousteinga pro Balmain. Její stříbrné zdobené šaty byly oblíbené na červeném koberci a Jenner toto téma vystihla, takže její vůbec první vystoupení na akci je nezapomenutelné.

Kylie si od té doby hledala cestu na každoroční akci a v průběhu let ohromila fanoušky svým vystoupením. Jennerovi obdivovatelé netrpělivě očekávali její vzhled v roce 2021 poté, co byla akce zrušena kvůli pandemii v loňském roce, ale zakladatelka Kylie Cosmetics se údajně na poslední chvíli odhlásila.

Kylie se z tohoto důvodu vrátila domů

Slepá položka zveřejněná instagramovým účtem celebrit DeuxMoi uvádí, že Kylie Jenner se vrátila domů do Los Angeles poté, co se na poslední chvíli odhlásila z MET Gala.

Výroční událost, která se obvykle koná první pondělí v květnu, se vrátí 13. září a největší večer módy v roce se promění v intimnější záležitost než obvykle.

Položka naslepo uváděla: „Kylie Jenner vypadla z MET a je na cestě domů do LA.“

Zatímco fanoušci Kylie jsou tímto odhalením šokováni, někteří uživatelé sociálních sítí se domnívají, že Jenner se z akce stáhla, protože nebyla očkována proti COVID-19. Pravidlo Gala říká, že všichni účastníci musí při vstupu předložit doklad o očkování, a pokud modelka očkovaná nebyla, je pravděpodobné, že jí nebude povolen vstup.

„není očkována a nebylo jí povoleno dovnitř,“napsal uživatel v reakci na zprávu.

„Určitě ne OČKOVANÝ“řekl další.

„Nepřekvapilo by mě, kdyby Kardashianky/Jennerové nebyly očkovány, protože si nepamatuji, že by někdy psali o očkování a je známo, že publikovali další PSA…“sdílel třetí.

Někteří uživatelé Twitteru také zareagovali na zprávu a sdíleli, že DeuxMoi „by si raději dělal srandu“o tom, že Kylie z akce vypadla.

Od té doby, co Jenner oznámila své těhotenství, byli fanoušci o to více nadšení, že ji uvidí na MET Gala. Určitě budou zklamáni její nepřítomností.

Doporučuje: