Fanoušci ‚Friends' Think This was Ross' Sweetest Girlfriend

Fanoušci ‚Friends' Think This was Ross' Sweetest Girlfriend
Fanoušci ‚Friends' Think This was Ross' Sweetest Girlfriend
Anonim

Zatímco Rachel a Ross se nakonec dali dohromady, ne všichni fanoušci ' Přátelé' byli ochotni přijmout tento pohádkový konec.

Za prvé, Rachel během vztahu (a když se rozešli) udělala několik docela sobeckých věcí. Ale často to vypadalo, že ti dva k sobě prostě nejsou dobří. Koneckonců, Ross měl také své chyby.

Někteří fanoušci si ale myslí, že si Rachel Rosse vůbec nezasloužila. Ve skutečnosti si fanoušci myslí, že další Rossova bývalá přítelkyně by pro něj byla perfektní, protože byla tak sladká… a pravý opak Rachel.

Fanoušci na Quora se shodli, že Rossova bývalá přítelkyně Julie se k němu nejlépe hodí ze všech dam, které si namlouval (no, a měl s nimi děti) v 'Friends'

Lauren Tom, která hrála Julii, byla v sitcomu pět epizod v letech 1995 a 1996, potvrzuje IMDb. Za tu dobu měli fanoušci dost času na odeslání rozkošného páru páru.

Jak napsal uživatel Quora, Julie „byla anděl“. Koneckonců, když poprvé potkala Rossovy kamarády, byla úplná zlatíčka, i když na ni byli všichni dost hrubí. Zejména Rachel, která vždy žárlila na každého, o koho měl Ross zájem.

Julii to ale nevyvedlo z míry; pokusila se zmírnit náladu tím, že na posádku udělá lepší dojem, až nebude 20 hodin v letadle nebo nestráví hodiny v autobuse, v taxíku a někde poblíž kuřat.

David Schwimmer jako Ross Geller a Lauren Tom jako Julie v 'Friends&39
David Schwimmer jako Ross Geller a Lauren Tom jako Julie v 'Friends&39

I když byla Rachel pro Julii čarodějnicí, ta k ní byla přátelská. Dokonce se trochu sblížila s Monikou, což pravděpodobně nebylo snadné. Je zřejmé, že Julie na Rossovi záleželo, takže na jeho skupině přátel jí záleželo.

Ale Julie také ukázala, jak moc jí na tom záleží. Například jeden fanoušek píše, že čekala dva měsíce, než byl Ross připraven na intimitu s ní, a nikdy na něj netlačila, dokud neucítil, že je čas. Byla ochotná se také zavázat, dokonce s ním chtěla adoptovat kočku.

Smazaná scéna 'Přátelé' dokonce ukazuje pár, který uvažuje o adopci koťátka, a svatá Julie se spoustou soucitu přemlouvá Rossovi, aby adoptoval starou nemocnou kočku.

Podle názoru fanoušků žádná z dalších Rossových přítelkyň nemohla Julii podržet svíčku. Dokonce ani Emily, která, i když asertivní, nebyla tak soucitná, jak si fanoušci GF myslí, že byla Rossovou spřízněnou duší.

Dál v seznamu jsou dámy jako Bonnie (která byla v ložnici agresivní, ale také se s ní snadno manipulovalo, takže se nehodí pro občas útržkovitého Rosse), Elizabeth (toto párování bylo proti Rossovu lepšímu úsudku, říkají fanoušci) a Mona (která o sobě úplně lhala téměř o všem, aby ji Ross měl rád).

Stručně řečeno, fanouškům Julie chybí, zejména kvůli drsnému rozchodu, který dvojice měla, aby Rachel mohla mít Rosse zpět. Tak toxické!

Doporučuje: