Charlie a továrna na čokoládu Animovaná verze již brzy

Obsah:

Charlie a továrna na čokoládu Animovaná verze již brzy
Charlie a továrna na čokoládu Animovaná verze již brzy
Anonim

Charlie a továrna na čokoládu dostává animovaný restart, uvádí Variety.

Filmař Taika Waititi spolupracuje s Netflixem na psaní, režii a výkonné produkci dvou animovaných seriálů – jeden bude založen na světě Charlie a továrny na čokoládu a druhý bude originálním pojetím Oompa-Loompa znaky.

Co můžete očekávat

Charlie a továrna na čokoládu byl adaptován do dvou filmů – Willy Wonka a továrna na čokoládu z roku 1971 a Charlie a továrna na čokoládu z roku 2005.

„Pořady si zachovají typického ducha a tón původního příběhu a zároveň poprvé vybudují svět a postavy daleko za stránkami Dahlovy knihy,“řekl Netflix.

Podle UPI je Waititi nejznámější díky dílům jako What We Do in the Shadows, Marvel’s Thor: Ragnarok a nejnověji Jojo Rabbit – za kterou získal Oscara.

Svět Oompa-Loompas

Ti miniaturní dělníci s oranžovým nádechem, které jsme viděli chodit po továrně a zpívat písničky, se v původním příběhu moc nezmínili.

Ve Waititiho verzi mohou diváci nahlédnout do jejich světa.

Oompa-Loompové jsou malí lidé z Loompalandu, které Wonka pozval, aby pracovali v jeho továrně. Na oplátku za tvrdou práci jsou placeni v kakaových bobech.

V nadcházející animované sérii se fanoušci dozvědí mnohem více o nich a jejich minulosti.

Přichází další …

Toto je jen začátek „rozsáhlého partnerství“mezi streamovacím gigantem a společností The Roald Dahl Story Company. Můžeme očekávat, že v nadcházejících měsících uvidíme, jak mnoho Dahlových příběhů ožije.

Matilda … The BFG … a další!

Doporučuje: