Zde víte, že „On je vším“Star Tanner Buchanan

Obsah:

Zde víte, že „On je vším“Star Tanner Buchanan
Zde víte, že „On je vším“Star Tanner Buchanan
Anonim

Nové Netflix rom-com On je všechno hvězd Addison Rae aTanner Buchanan – oba se v Hollywoodu velmi rychle stávají velkými. Zatímco Addison Rae se proslavila prostřednictvím TikTok , Tanner Buchanan už nějakou dobu hraje. He's All That je genderově vyměněný remake teen rom-com z roku 1999 She's All That , ve kterém hraje Freddie Prinze Jr. a Rachael Leigh Cook

Dnes se podíváme na všechny projekty, ve kterých jste si Tannera Buchanana mohli všimnout. Od hraní v Cobra Kai od Netflixu po účinkování v Disney Channel Girl Meets World – pokračujte v posouvání, abyste viděli, v čem ta 22letá dívka byla!

10 Jako Robby Keene ve filmu 'Cobra Kai'

Seznam odkopává skutečnost, že Tanner Buchanan ztvárňuje Robbyho Keenea v komediálním dramatu o bojových uměních Netflix Cobra Kai. Kromě Buchanana v show hrají také Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo, Martin Kove, Vanessa Rubio a Peyton List. V současné době má Cobra Kai - která byla nedávno obnovena na pátou sezónu - na IMDb hodnocení 8,6. Ze všech projektů na dnešním seznamu je show bojových umění zdaleka nejznámější Buchananovou rolí.

9 Jako Jack Downey v 'The Fosters'

Dalším slavným představením, ve kterém herec hrál, je rodinné drama The Fosters od ABC Family (později Freeform). Tanner Buchanan v něm ztvárnil Jacka Downeyho v šesti epizodách druhé sezóny. Kromě Buchanana v show také hráli Teri Polo, Sherri Saum, Jake T. Austin, Hayden Byerly, David Lambert, Maia Mitchell, Danny Nucci, Cierra Ramirez a Noah Centineo. V současné době má The Fosters – která skončila v roce 2017 po pěti sezónách – hodnocení 7,9 na IMDb.

8 Jako Charlie Gardner ve filmu „Girl Meets World“

Další na seznamu je komediální show Disney Channel Girl Meets World, ve které Tanner Buchanan ztvárnil Charlieho Gardnera.

Buchanan ztvárnil postavu ve třech epizodách druhé řady show a hrál po boku Rowana Blancharda, Bena Savage, Sabriny Carpenter, Peytona Meyera, Augusta Matura, Danielle Fishel a Coreyho Fogelmanise. V současné době má Girl Meets World – která skončila v roce 2017 po třech sezónách – hodnocení 7,1 na IMDb.

7 Jako Colton In 'Chance'

Film, ze kterého můžete herce znát, je drama Chance z roku 2020. Tanner Buchanan v něm ztvárňuje Coltona a hraje po boku Matthewa Modinea, Amandy Leighton, Blakea Coopera, Jakea Hertzmana a Pamely Daly. V současné době má film na IMDb hodnocení 5,2.

6 Jako Mason Kendall ve hře 'Game Shakers'

Další show, kterou možná znáte Tannera Buchanana, je komedie Nickelodeon Game Shakers. V něm Buchanan ztvárnil Masona Kendalla v šesti epizodách a hrál po boku Cree Cicchino, Madisyn Shipman, Benjamina „Lil' P-Nut“Florese Jr., Thomase Kuca a Kel Mitchella. V současné době má Game Shakers – která skončila v roce 2019 po třech sezónách – hodnocení 4,5 na IMDb.

5 Jako Leo Kirkman ve filmu 'Designated Survivor'

Přejděme k Tannerovi Buchananovi jako Leo Kirkmanovi v politickém thrillerovém dramatu Designated Survivor. Kromě Buchanana v show hrají také Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, LaMonica Garrett, Kal Penn, Maggie Q, Jake Epstein, Paulo Costanzo, Zoe McLellan a Ben Lawson.

V současné době má Designated Survivor – který skončil v roce 2019 po třech sezónách – hodnocení 7,5 na IMDb.

4 Jako Chad Brad Bradley ve filmu 'Fuller House'

Další na seznamu je Tanner Buchanan jako Chad Brad Bradley v sitcomu Netflix Fuller House. Buchanan se objevil ve dvou epizodách sitcomu, ve kterém hrají Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Michael Campion, Elias Harger, Soni Nicole Bringas, Dashiell a Fox Messitt, Juan Pablo Di Pace, Scott Weinger a John Brotherton. V současné době má Fuller House – který skončil v roce 2020 po pěti sezónách – hodnocení 6,7 na IMDb.

3 Jako Connor Lawson ve filmu „Max Winslow a dům tajemství“

Dalším filmem, ze kterého můžete Tannera Buchanana znát, je rodinný sci-fi thriller z roku 2019 Max Winslow a dům tajemství. Tanner v něm ztvárnil Connora Lawsona a hrál po boku Chada Michaela Murrayho, Sydne Mikelle, Emeryho Kellyho, Jade Chynoweth, Jasona Genaa a Mariny Sirtis. V současné době má Max Winslow and the House of Secrets na IMDb hodnocení 5.1.

2 Jako Dylan v 'Sinister Seduction'

Přejděme k thrilleru Sinister Seduction z roku 2019, ve kterém Tanner Buchanan ztvárnil Dylana. Kromě Buchanana ve filmu hrají také Kristina Klebe, Sebastian Cabanas, Carson Rowland, Megan Ashley Brown, Susan Gallagher a Keith Hudson. V současné době má Sinister Seduction na IMDb hodnocení 4,4.

1 'The Goldbergs: 1990-Something'

A nakonec seznam uzavírá speciál The Goldbergs s názvem The Goldbergs: 1990-Something. Mike Tanner Buchanan v něm ztvárnil Stamma a hrál po boku Tima Meadowse, Bryana Callena, Rachel Crow, Summer Parker, Octavie Spencer, Nia Long, Bryana Callena a Stephena Tobolowského. V současné době má The Goldbergs: 1990-Something na IMDb hodnocení 3,9.

Doporučuje: