Fanoušci Marvelu se zbláznili do kostýmů Thora a Star-Lorda ve filmu „Thor: Love And Thunder“

Obsah:

Fanoušci Marvelu se zbláznili do kostýmů Thora a Star-Lorda ve filmu „Thor: Love And Thunder“
Fanoušci Marvelu se zbláznili do kostýmů Thora a Star-Lorda ve filmu „Thor: Love And Thunder“
Anonim

První pohled na Thor: Love And Thunder od Taika Waititi je venku!

Superhrdinové Marvel si zopakují své role jako Thor Odinson a Peter Quill alias Star-Lord v připravovaném filmu, ve kterém hraje Natalie Portman jako Mighty Thor.

A vypadají docela úžasně.

Fanoušci Marvelu posedlí Star-Lordem a Thorovým novým vzhledem

Avengers: Endgame nebyla zrovna lahůdka pro fanoušky asgardského boha hromu, který opustil svou svalnatou postavu kvůli….břichu. Nový film slouží jako pokračování Thor: Ragnarok a bude ho následovat v nových dobrodružstvích, inspirovaných komiksy spisovatele Marvel Jasona Aarona.

Přestože Taika Waititi a studio zatím nesdělili žádné podrobnosti o synopsi, pokud se má komiksu věřit, uvidíme Thora ztratit svou schopnost ovládat Mjolnir. Jeho roli převezme Jane Fosterová, která jako člověk nadále bojuje s rakovinou.

Dnes dříve fotografie z natáčení odhalily kostýmy Thora a Star-Lorda ve filmu spolu s pohledem na Mlhovinu a Kraglin. Chris Pratt (Star-Lord) obzvláště upoutal oči MCU fanoušků, o kterých si fanoušci myslí, že vypadají „úžasně“. Opravdu ano.

Fanoušek napsal: "Star lord vypadá starší a Thor na té první fotce vypadá úžasně. Něco na tom vypadá jako 70. a 80. léta."

"Z té strany vypadá Star-Lord jako Destiny Warlock a teď si myslím, že by to byl pro postavu perfektní vzhled," sdílel další.

Fanoušek se vrátil ke superhrdinově Avengers: Endgame days a napsal: „Thor je po pivní a pizzové dietě zpátky ve formě….“

Karen Gillan a Sean Gunn byli také viděni v kostýmu jako Nebula a Kraglin!

Ve filmu hrají mimo jiné Christian Bale (Gorr The Butcher), Tessa Thompson, Matt Damon, Dave Bautista.

Další fotografie odhalily, že na natáčení byl bílý kůň, což naznačuje, že Thor: Love And Thunder bude obsahovat mnoho momentů mezi Valkyrie (Tessa Thompson) a jejím bílým okřídleným koněm Aragornem.

"Také chci více interakcí s Jane, Valkyrie a Sif, prosím," napsal fanoušek a ostatní sdíleli svůj souhlas s Thorovým novým vzhledem. "Dlouhé vlasy a dlouhé vousy mu dodávají ten starý norský vzhled. Jsem s tím."

Thor: Love And Thunder má vyjít v únoru 2022!

Doporučuje: